Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen en de antwoorden daarop. 

Wat is de Watvindenwij Community?
De Watvindenwij Community is een online platform waar jij, samen met 150 andere Nederlanders, antwoord geeft op vragen van verschillende bedrijven en organisaties. Die vragen zijn heel divers. Zo kan het zijn dat je de ene week gevraagd wordt om je mening te geven over een bepaalde reclamecampagne, terwijl je de andere week meedenkt over hoe een bestaand product of dienst nóg beter kan. 

Hoe kan ik meedoen?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedenken? Dan kan je je aanmelden. We stellen je eerst een paar vragen, zodat we een groep krijgen met verschillende soorten mensen. We laten het je weten als je van start kan.

Wat doet de Community Manager?
De community wordt gemodereerd door een onderzoeker van onderzoeksbureau MWM2. De Community Manager zal nieuwe discussieonderwerpen introduceren, discussies begeleiden en doorvragen stellen om nog meer over jouw reactie te weten te komen.

We gaan ervan uit dat communityleden met respect op elkaar en op de Community Manager reageren. De Community Manager heeft het recht berichten van communityleden te verwijderen indien deze niet gepast zijn. Indien noodzakelijk kan de Community Manager communityleden een waarschuwing geven en in uitzonderlijk geval verwijderen van de community.

Wat wordt er met de discussie in de community gedaan?
Alle discussies worden gelezen en geanalyseerd door MWM2. Deze analyse wordt vastgelegd in een geanonimiseerde rapportage die met de opdrachtgever van het vraagstuk wordt gedeeld en besproken. De inzichten uit deze rapportage kan de opdrachtgever meenemen in de verkenning, het voorstel of het advies.

Hoe zit het met mijn privacy?
Je gegevens worden behandeld volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG), welke per 25 mei 2018 de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) opvolgt. Jouw e-mailadres gebruiken wij uitsluitend om je uit te nodigen voor een onderzoek of bijeenkomst. Je gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die je geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. Lees meer over ons Privacy Statement

Wat krijg ik ervoor terug als ik mijn mening geef?
Jouw bijdrage aan deze community is waardevol voor deelnemende organisaties, voor andere deelnemers en voor jezelf. Wij waarderen de tijd die je hiervoor vrijmaakt. Daarom verloten we onder de deelnemers tien BOL.com-bonnen van €10,-.

Ik heb een andere vraag, wat moet ik doen?
Je kan je vraag stellen door direct een e-mail te sturen naar de Community Manager: communitymanager@mwm2.nl.